Verantwoording

Over de informatie op www.rugspraak.nl en de tweelingsite www.musculoskeletalmedicine.nl

Deze site is bedoeld als openbare informatiebron voor iedereen: of u nu klachten heeft en/of geïnteresseerd bent in de onderwerpen. De informatie is uitdrukkelijk niet ter vervanging van een consult bij een deskundig arts en kan dus ook niet zo gezien of gebruikt worden. Deze informatie wordt u vrijblijvend verstrekt door de Menno van Hogezand, arts in de Musculoskeletale Geneeskunde, en is naar eer en geweten opgeschreven. Waar mogelijk en van toepassing zijn de gegevens geverifieerd en zijn (een deel van) de bronnen aangegeven onderaan de artikelen. Eveneens kunt u daar de auteur en laatste revisiedatum van het artikel vinden. Alle teksten en afbeeldingen vallen onder het Nederlands auteursrecht. Overname van teksten en afbeeldingen is toegestaan mits de bron duidelijk vermeld wordt via een link naar de site en de tekst of afbeelding in de geest van de originele (con)tekst gebruikt wordt. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

  

Met de site schetsen wij onder andere een beeld van wat wij kunnen doen voor mensen met klachten van het bewegingsapparaat. Wij willen  vermelden dat wij niet iedereen kunnen helpen hoe graag wij dat ook zouden willen. Een goed onderzoek kan weliswaar een stuk duidelijkheid geven, toch moeten de resultaten van de behandeling altijd worden afgewacht.

  

Aansprakelijkheid en contact

Het ontwerpen van een site zoals deze en het behandelen van mensen is mensenwerk. Op veel manieren proberen wij veilig te werken en te anticiperen op mogelijke problemen. Hopelijk is deze site een voorbeeld daarvan. Ondanks zorgvuldig werken kan een misser gemaakt worden of informatie anders uitpakken dan de bedoeling was. Het moge duidelijk zijn dat de praktijk voor deze gevallen geen verantwoordelijkheid kan dragen. Wel stellen wij het zeer op prijs om op de hoogte gesteld te worden. Misschien is het leed enigszins te beperken. Een verandering in het beleid kan ook herhaling bij iemand anders voorkomen. Ook voor vragen kunt u gebruik maken van het contact formulier of ons bellen op 0648631416.

 

Klachtenprocedure

Als u niet tevreden bent over de communicatie, de kwaliteit of over iets wat ik heb gedaan of juist niet heb gedaan, bespreek dit dan eerst met mij. Zo lang ik niet weet dat u ontevreden bent, kan er niets worden gedaan aan uw ontevredenheid. Als wij er samen niet uitkomen of als u het lastig vindt om een gesprek met mij te hebben, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris.

 

Deze klachtenfunctionaris kan u helpen bij het vinden van de juiste weg voor de behandeling van uw klacht. De klachtenfunctionaris is onpartijdig en onafhankelijk en luistert, informeert, adviseert en kan proberen te bemiddelen tussen u en de MSK-arts. De klachtenfunctionaris doet geen uitspraak over wie er gelijk heeft. Als na inzet van de klachtenfunctionaris het probleem of de klacht niet naar uw tevredenheid is opgelost, dan kan de klachtenfunctionaris u informeren over de verdere mogelijkheden die er zijn om uw klacht voor te leggen zoals de klachtencommissie of de geschillencommissie.

​ 

Wilt u contact met de klachtenfunctionaris, dan kunt u bellen, mailen of een klachtenformulier invullen:

Naam klachtenfunctionaris: Corine Ottevanger
Klachtenformulier: klik hier.
Mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 06-21331090

 

Kosten: aan de inzet van de klachtenfunctionaris zijn geen kosten verbonden.

  

Belangenverstrengeling

Deze site heeft geen sponsors en heeft geen giften van derden aangenomen, opereert volledig onafhankelijk en zal dat blijven. Wat nodig was om de site te maken was een grote investering in tijd om bronnen te raadplegen en een leesbaar artikel te maken. Daarnaast zijn er beperkte kosten om de site op het internet te houden. Deze kosten worden voldaan door de Praktijk Musculoskeletale Geneeskunde. De site is daarom vrij van advertenties, cookies, trackers of andere zaken met bijvoorbeeld een commercieel doeleinde.

  

  

Colofon

Alle teksten en afbeeldingen op de sites www.rugspraak.nl en www.musculoskeletalmedicine.nl zijn gemaakt door M.B. van Hogezand en vallen onder het Nederlands auteursrecht. Copyright 2000-2021. Overname van teksten en afbeeldingen is toegestaan mits de bron duidelijk vermeld wordt met een link en de tekst of afbeelding in de geest van de originele (con)tekst gebruikt wordt. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

  
De teksten zijn zoveel mogelijk gebaseerd op goed wetenschappelijk onderzoek, zoals in de bronnen aangegeven.

Opmerkingen over deze website graag richten aan de webmaster via de contact pagina.

  

Bij het maken van de website werd dankbaar gebruik gemaakt van:

- Joomla Documentation

- Joomla Extensions Directory

- XAMPP
- Joomla
- JCE Editor

- JoomlAir

- Simple Email Form

- OSMap

- OSMeta

- Reset Hits

- Favicon

- Filezilla

- Akeeba Backup

- Kickstart

- AllVideos

 

 

Registratienummers arts/praktijk

- BIG 19021594801

- RAMG 058

- KvK 50967606